Tarieven Eurostar

Wat ook je reisstijl is, wij hebben een ticket dat perfect bij je budget past.

Eurostar biedt

  • vlot van stadscentrum tot stadscentrum
  • geen tijdverslindende en dure luchthaventransfers
  • kinderen jonger dan vier reizen gratis
  • kortingen voor kinderen tot 12 jaar, voor groepen en jongeren
  • 2 FOR 1 toegang tot de grootste musea van Londen met je Eurostar-ticket

Alle tickets en tarieven zijn volgens beschikbaarheid.

Tarieven Brussel en Rijsel naar Londen Ebbsfleet en Ashford Brussel naar Rijsel Elk Belgisch Station naar Londen Ebbsfleet en Ashford
STANDARD KLASSE
  Enkel H/T Enkel H/T Enkel H/T
Omruilbaar* € 56 - € 224 € 78 - € 398 € 30 € 60 € 63 - € 232 € 98 - € 412
STANDARD PREMIER
  Enkel H/T Enkel H/T Enkel H/T
Omruilbaar* € 134 - € 281 € 198 - € 498 € 48 € 96 € 147 - € 293 € 220 - € 520
BUSINESS PREMIER
  Enkel H/T Enkel H/T Enkel H/T
Fully flexible** € 330.50 € 570 n/a n/a € 343 € 590

Beschikbaarheid van tickets

Tickets zijn te koop vanaf 138 tot 190 dagen voor de vertrekdatum.  De ticketprijs wordt bepaald door vraag en aanbod. De goedkoopste tickets verkopen vaak snel uit.

* Voorwaarden voor omruiling

Al onze tickets in Standard en Standard Premier zijn omruilbaar voor het vertrek. Dit is volgens beschikbaarheid en door het betalen van het tariefverschil met de dag van omruiling, plus een toeslag van € 40/£ 30 (in Standard) en € 50/£ 40 (in Standard Premier) per persoon en per traject. Je kunt je ticket omruilen binnen dezelfde reisklasse, of je kunt upgraden naar Standard Premier, op voorwaarde dat dit op dezelfde route is als de oorspronkelijke reis.

** Zakelijke afspraken kunnen altijd anders lopen dan je had gedacht en daarom zijn onze Business Premier tickets fully flexible, met gratis omruilen en terugbetalen tot 2 maanden na de vertrekdatum.

 

Als de trein volgeboekt is

Het is mogelijk dat alle zitplaatsen in de trein geboekt zijn. Je kunt dan nog altijd een ticket reserveren voor die trein, maar we kunnen pas bevestigen als je incheckt in het station.

Er komen soms zitplaatsen vrij op de dag zelf omdat andere reizigers hun ticket annuleren of niet komen opdagen. Ga bij aankomst in het station dus meteen naar onze medewerkers en zij doen al het mogelijke om een zitplaats in die trein te vinden.

Wil je helemaal op zeker spelen voor een zitplaats, dan kun je beter een trein kiezen waar nog plaatsen beschikbaar zijn.

Administratiekosten

Voor tickets in Standard of Standard Premier die telefonisch worden geboekt of in het station gelden administratiekosten van € 14 per transactie.

Deze kosten gelden ook bij het wijzigen van een ticket voor Standard of Standard Premier via de telefoon.

Voor tickets in Business Premier of voor wie een Eurostar™ carte blanche heeft, zijn alle administratiekosten inbegrepen.

Boek via eurostar.com of via de Eurostar app en beheer daar je boeking om administratiekosten te vermijden.