Verkeersinformatie

Geplande werkzaamheden met Intercity

De komende periode vinden er werkzaamheden plaats op het traject Amsterdam-Brussel.

Klik hier voor meer informatie:

https://www.nsinternational.nl/nl/actuele-reisinformatie/werk-aan-het-sp...

 

Onze dienstregeling wordt licht gewijzigd

Tussen 23 januari en 23 april 2017 wijzigt onze dienstregeling op het traject tussen Brussel of Parijs en Londen omwille van onderhoudswerken op de hogesnelheidslijn tussen Rijsel en Parijs.

Controleer zeker de gegevens op je tickets voor het vertrek, of bij het boeken.

Reis je op vrijdag om 19.34 u. van Londen naar Calais, Rijsel of Brussel?

Om operationele redenen vertrekt trein 9158 op vrijdagavond uit Londen om 20.04 u. in plaats van om 19.34 u. Dit geldt tot 21 april. De trein komt daardoor in Calais, Rijsel en Brussel 30 tot 40 minuten later aan dan anders. Klik hier voor de nieuwe vertrektijden.

We verontschuldigen ons voor het ongemak en hopen dat we de hinder kunnen beperken met deze informatie.

Werken aan de toekomst

Deze onderhoudswerken zijn nodig om onze treinen ook in de toekomst betrouwbaar en stipt te laten rijden. Hartelijk dank voor het begrip.


Geplande werkzaamheden in de Kanaal  Tunnel – 8 oktober 2017

Als gevolg van belangrijke werkzaamheden om de wissels van de kanaal tunnel te vervangen, zijn reserveringen om te reizen op zondag 8 oktober momenteel niet mogelijk. Zodra de volledige impact van deze werkzaamheden in rekening zijn genomen, zullen we onze dienstregeling voor die dag herzien en tickets beginnen te verkopen. Kijk hier alstublieft terug voor verdere update.


 

Connecties met Duitse verbindingen - 29 april tot en met 1 mei 2017

Als u van trein verandert in Brussel om te reizen naar of vanuit Duitsland gedurende het weekend van 29 april tot 1 mei, wilt u alstublieft in rekening houden dat uw reis geïmpacteerd kan worden door werkzaamheden aan de spoorlijnen aan de noordkant van het station Brussel-Zuid.

Voor deze drie dagen, zullen ICE treinen tussen Brussel, Aachen, Keulen en Frankfurt starten en eindigen vanaf de noordkant van Brussel-Zuid. U zult daarom een normale intercity dienst moeten nemen voor het traject tussen de stations. 

De reistijd tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid/Midi is net meer dan 10 minuten. Uw Eurostar tickets zullen geaccepteerd worden op de intercity treinen. De dienstregeling kan worden gecontroleerd op www.railteam.eu

In dezelfde periode, zal de Thalys dienst tussen Brussel, Aachen en Keulen alleen rijden van en naar Luik Guillemins station.

 


 

Van 23 augustus tot 10 oktober 2017: renovatiewerken aan de liften van Ashford International

Omwille van renovatiewerken zullen de liften niet beschikbaar zijn in Ashford International van 23 augustus tot 10 oktober 2017.

Er is wel een trap, maar kun je die niet gebruiken, dan zijn de perrons in deze periode helaas niet bereikbaar.

We verontschuldigen ons voor het ongemak en hopen dat we de hinder kunnen beperken door vooraf deze informatie door te geven.