Maaltijden in Business Premier

Business Premier biedt u de efficiëntie en flexibiliteit om uw tijd in de trein optimaal te benutten. En dus is het de perfecte manier om business and pleasure te combineren.

Een perfecte start van de dag
We hebben de belangrijkste maaltijd van de dag een make-over gegeven. U krijgt de keuze tussen een aantal warme en koude ontbijtopties, o.a. roerei, gerookte zalm, vers fruit en meer, en daarbij heerlijk brood en koffiekoeken en geurige koffie, vers gezet volgens uw voorkeur. Allemaal volgens de richtlijnen van onze culinair directeur Raymond Blanc. Elke maaltijd moet immers het leven prettiger maken, toch?

Daarom zijn de menu's in Business Premier samengesteld met onze culinair directeur Raymond Blanc, OBE. Als chef-kok van Le Manoir aux Quat'Saisons (twee Michelinsterren) en oprichter van de bekende Brasserie Blanc-restaurants in Groot-Brittannië, kan Raymond Blanc bogen op dertig jaar culinaire creativiteit en ervaring.

Samen hebben we menu's samengesteld met rustieke, traditionele recepten met een moderne twist. Onze gerechten barsten van de eerlijke smaken, lichte combinaties en verfrissende eenvoud als een perfecte begeleiding van uw reis.

We werkten ook samen met Blanc in onze keus om gebruik te maken van duurzaam geteelde en seizoensgebonden ingrediënten voor onze maaltijden.
Als lid van de Sustainable Restaurant Association zullen we dit zeker blijven doen.

Kies uit ons menu-aanbod in de trein*, onze attente medewerkers serveren uw maaltijd aan uw zitplaats. Daarna kunt u ontspannen of voortwerken in alle rust en kalmte.

Even kijken wat wij bijvoorbeeld dit seizoen aanbieden in Business Premier?

* U kunt een speciale maaltijd bestellen tijdens het boeken. Er wordt geen maaltijd geserveerd op de korte afstand tussen Brussel en Rijsel.