Press releases from 2010

  • 40 extra treinen in juli en augustus tussen Londen en Brussel-Zuid met betere aansluiting naar Nederland

  • Extra veel tickets beschikbaar tegen het tarief van 99 euro retour in Standard

  Nog op zoek naar een vakantietip? Londen is in de zomer hotter than hot, en met Eurostar is je reis naar de 'capital of cool' vlotter en goedkoper dan ooit! Zo heeft Eurostar fors geïnvesteerd in de aansluiting met treinen van en naar Nederland. De trein van 14.34 u. van Londen naar Brussel-Zuid spoort in juli en augustus...

 • Geniet van een voordelig verlengd weekend dat start op zondagochtend
  Op een mooie warme zondag trekken we gewoonlijk en masse naar de Belgische kust. Al eens gedacht aan een voordelig verlengd weekend in Londen voor de verandering? Eurostar last in juli en augustus* een extra ochtendtrein in op zondag die vertrekt om 8u56 in Brussel-Zuid en die je om 9u56 in hartje Londen brengt. Zo kun je optimaal profiteren van een dagje cultuur/shopping/food-hopping in de Britse hoofdstad, want op zondag kun je dit alles perfect combineren.

  Eurostar...

 • Het organiserend comité voor de Olympische en Paralympishce Spelen in Londen (LOCOG) maakte vandaag bekend dat het Eurostar als een 'niveau 3' sponsor van London 2012 aanstelt, de 30ste sponsor.

  Eurostar wordt de officiële internationale railpartner en zal voor de Olympische Spelen in Londen in 2012 reizen van en naar St Pancras International verzekeren voor de atleten en het personeel van de Spelen. Eurostar zal ook het internationaal treinverkeer verzorgen voor de operationele noden voor de Spelen in 2012 en zal natuurlijk ook veel bezoekers tussen het vasteland en de Spelen in...

 • Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, heeft vandaag een belangrijke wijziging aan zijn reisklassen aangekondigd.

  Als antwoord op de noden van reizigers die steeds weer veranderen, lanceert Eurostar 'Standard Premier', een reisklasse die is ontwikkeld voor zowel de prijsbewuste zakenreiziger als de vrijetijdsreiziger die op zoek is naar meer plaats en comfort.

  De eerste Eurostar met Standard Premier spoort op 1 september tussen de drie hoofdsteden en de tickets zijn te koop vanaf woensdag 5 mei.

  Eurostar heeft...

 • Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, heeft aangekondigd dat alle beschikbare standard tickets van 20 tot en met 25 april worden verkocht tegen een speciale prijs van 96 euro enkele reis.

  Om gestrande reizigers te helpen voorziet Eurostar zo veel mogelijk treinen en last het extra treinen in. Vanaf maandag tot en met zondag deze week last Eurostar minstens 28 extra treinen in. De komende zeven dagen zullen er bijna vierhonderd Eurostartreinen rijden tussen het continent en het Verenigd Koninkrijk....

 • Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, realiseerde een verkoopscijfer van £178 miljoen in de eerste drie maanden van 2010, een stijging van meer dan 5% vergeleken met £168 miljoen voor dezelfde periode in 2009.

  Het aantal reizigers bedroeg 2 miljoen in het eerste kwartaal van dit jaar, in vergelijking met 1,9 miljoen in het eerste kwartaal van 2009. Het aantal reizigers uit landen buiten Europa steeg met 22%.

  Het aantal vrijetijdsreizigers tussen het Verenigd Koninkrijk en het vasteland kende een stijging van 6%: 1,76...

 • -- Exclusief in de Jetaircenters-reiskantoren-- Een ecologisch verantwoorde reis naar de Britse hoofdstad

  Sinds kort kunnen Eurostartickets aangekocht worden met de Eco Pass® cheque van Sodexo. Deze kan gebruikt worden om een brede waaier aan ecologische producten en diensten aan te kopen en is vergelijkbaar met een maaltijdcheque. Eurostartickets kunnen exclusief bij elk Jetaircenter worden gereserveerd met een Eco Pass®.

  Kiezen voor Eurostar is kiezen voor een milieuvriendelijke, CO2-neutrale reis naar Londen. Onderzoek heeft uitgewezen dat...