Eurostar Frequent Traveller voordelen

Als Eurostar Frequent Travellerlid verzamelt u niet alleen punten voor spannende cadeaus. Hoe meer u reist, van hoe meer voordelen er op u wachten. Hieronder stellen wij alle exclusieve voordelen uitgebreid voor.

Eurostar Frequent Travellervoordelen

Speciaal Eurostar Frequent Travellerdienstencentrum

Ons toegewijd team in ons Eurostar Frequent Traveller service centre beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap of over een Eurostarreis.

Bel gewoon naar het juiste nummer en al uw vragen worden vriendelijk en professioneel beantwoord.

Terug naar boven

Volledig accountbeheer online

U kunt uw Eurostar Frequent Travelleraccount online raadplegen wanneer u maar wilt.

  • raadpleeg uw overzicht
  • update uw gegevens
  • vraag ontbrekende punten op
  • bekijk uw reservering, u kunt hier ook uw ticket omruilen of annuleren

Terug naar boven

Uw e-tickets afhalen met uw lidkaart

Als u reserveert, kiest u gewoon dat u uw tickets afhaalt aan de Eurostarterminal. Gebruik uw lidkaart om uw tickets af te halen aan onze e-ticketautomaten.

Terug naar boven

Geld wisselen zonder commissie om eindeloos te shoppen

In onze stations in Londen, Ashford, Ebbsfleet en Parijs kunt u geld omwisselen zonder dat u commissie hoeft te betalen.

Als u nog snel wat wilt shoppen voor u op de trein stapt, kunt u van exclusieve kortingen genieten in  geselecteerde winkels in onze stations.

Terug naar boven

Voorkeurtarieven in hotels

Eurostar Frequent Traveller-leden kunnen gebruik maken van voorkeurtarieven in het 4 sterren Manos hotel en het 5 sterren Radisson Blu Royal hotel in Brussel.

Terug naar boven

Naast al deze voordelen zijn er nog extra privileges voor de houders van een Eurostar carte blanche

Toegang tot onze businesslounges

In de ontspannen sfeer van onze exclusieve businesslounges kunt u even relaxen of wat werk inhalen, u krijgt toegang met uw kaart, welk ticket u ook hebt. U kunt er gratis iets drinken, het laatste nieuws lezen in het brede assortiment kranten en tijdschriften en uw e-mails lezen met onze gratis draadloze internetverbinding. Op weekdagen mag u één gast uitnodigen in de businesslounge, in het weekend tot vier personen.

Terug naar boven

Prioritaire ticketbalie en express check-in

Aan onze prioritaire Business Premier ticketbalie en dankzij de express check-in bent u in geen tijd door de formaliteiten, ongeacht het ticket dat u hebt.

Terug naar boven

Speciale taxiservice

Als u naar London St Pancras International, Brussel-Zuid of Paris Gare du Nord reist, kunt u al op voorhand een taxi reserveren die u bij uw aankomst staat op te wachten. Uw verdere reis naar uw eindbestemming verloopt dan nog vlotter.

Terug naar boven

Uitnodigingen voor de goede dingen in het leven

In de speciale newsletters krijgen Eurostar(tm) carte blanchehouders de mogelijkheid om sportevenementen, culturele manifestaties en veel meer mee te maken.

Terug naar boven

Toegang tot de Railteamlounges

Houders van een carte blanche hebben toegang tot de exclusieve lounges binnen het Railteamnetwerk als het eerste deel van hun reis binnen het Railteamnetwerk valt.

De voordelen omvatten gratis hapjes en drankjes, kranten en tijdschriften, stopcontacten, internettoegang, receptieruimtes met goed opgeleide medewerkers die al uw vragen kunnen beantwoorden en ontspanningsruimtes.